Garde Jagers 3
 6822 NA Arnhem
 026 - 446 1167
 info@elefante.nl
 
   
   
 
  Content Management Systeem

Elefante levert met dit systeem hťt platform voor het efficiŽnt en gebruiksvriendelijk beheren van internetsites. Dit systeem geeft u de mogelijkheid om uw website zelf te beheren zonder technische kennis.

Een aantal voordelen van het systeem op een rij:

  • Snel: u kunt snel uw website aanpassen wanneer het u uitkomt zonder enig technische kennis.
  • Geldbesparing: voor het aanpassen van uw website hoeft u geen externe partijen meer in te huren.
  • Gemakkelijk in gebruik: Elefante heeft een gebruiksvriendelijke lay-out ontwikkeld, zodat het gebruikersgemak geoptimaliseerd is.
  • Toekomstzeker: doordat dit systeem modulair is opgebouwd, is het mogelijk om het systeem uit te breiden of te verbeteren.
  • Toegankelijk: ons systeem is web-based. Dit houdt in dat het systeem toegankelijk is via het internet. U hoeft dus alleen te beschikken over een internetaansluiting te hebben om uw internetsite up-to-date te houden.
  • Klantspecifiek: wij maken het systeem in overleg met u. Hierdoor maakt u optimaal gebruik van het systeem, dus zonder opties die u nooit zult gebruiken.
  • Elefante: wij bieden u dit systeem voor een zeer scherpe prijs!

Doordat dit systeem klantspecifiek is, kunnen wij op deze site geen vaste prijzen vermelden. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zullen u na overleg direct een prijsindicatie geven.

Indien u contact wenst op te nemen, klik hier.

E-mailing
Het versturen van electronische nieuwsbrieven (e-mailing) is een zeer effectieve manier om grote hoeveelheden relaties frequent te bereiken tegen lage kosten. Doordat dit systeem gebruik maakt van een database, is het mogelijk om gemakkelijk automatisch een deel van u klanten te selecteren (bijv. klanten die het meest besteden) voor bijv. een aanbieding. De e-mailing bereikt hierdoor alleen de potentiŽle klantenkring waarnaar u op zoek bent.

Dit systeem is web-based en dus via internet altijd toegankelijk. Elefante heeft een gebruiksvriendelijke lay-out ontwikkeld, zodat het gebruikersgemak geoptimaliseerd is.

Een E-mailing pakket is al te koop voor € 300,-.